fbpx

Ne mogu dokučiti je li se pravi glupa ili je glupa ili je u pitanju jedno i drugo?!

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač komentirao je na svom Facebook profilu “nastup” predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na rođendanu Bandiću kao i njezinu reakciju na kritike medija i javnosti.

“Koja lavovska borba protiv korupcije. Ne mogu dokučiti dal se pravi glupa ili je stvarno glupa ili je u pitanju jedno i drugo pa imamo glupost na kvadrat. Dilemu mi pričinjava kvantitet izrečenih i učinjenih stupidnosti a bogme i kvalitet.”, napisao je Pupić-Bakrač uz članak Jutarnjeg lista pod naslovom “PREDSJEDNICA O BANDIĆEVOM ROĐENDANU ‘On mi je dao političku potporu. Ne vidim u čemu je problem. To mi stvarno nije jasno'”.

Da podsjetimo, predsjednica je u petak bila gost te je čestitala rođendan zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću sa tortom na kojoj je bila slika njih dvoje  i pjevanjem, a na kritike javnosti i medija je odgovorila, “Gospodin Bandić mi je dao političku potporu. Ne vidim u čemu je problem čestitati nekome rođendan. To mi stvarno nije jasno”, poručila je predsjednica.