fbpx

Provodi se istraga protiv Marine Dujmović-Vuković

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač zatražio je provođenje istrage od nadležnih insitucija temeljem saznanja o malverzacijama županijskim novcem.

Da podsjetimo, županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač 31. listopada je sjednici Županijske skupštine šokirao je prisutne, zatraživši da zbog iznesenih informacija i činjenica ostavku podnese Marina Dujmović Vuković, aktualna ravnateljica županijske agencije ZADRA NOVA.

Tom prilikom je izjavio; “Budući je natječaj bio po principu tko se prije prijavi njemu idu sredstva Marina Dujmović-Vuković i njezin suprug su bili u prednosti nad ostalima koji su aplicirali na natječaj. Kao tadašnja pročelnica Ureda župana i ona koja je sudjelovala na radnom kolegiju župana kada je donesena odluka o raspisivanju natječaja Marina Dujmović-Vuković je imala povlaštenu informaciju. Dakle radi se o eklatantnom slučaju sukoba interesa i zloupotrebi funkcije.”

 

 

Objavljujemo e-mail koji je županijski vijećnik Pupić-Bakrač proslijedio svim redakcijama:



 

OPORBA TRAŽI KAZNENI PROGON Marina Dujmović Vuković zloupotrebom i malverzacijama prisvojila sredstva iz proračuna Županije (VIDEO)