fbpx

Njonjo nazvao Škoru patuljkom

Povodom obilježavanja 20. obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana zajednički vijenac na Tuđmanovom grobu na Mirogoju u ime Republike Hrvatske položili su danas hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik vlade Andrej Plenković i predsjednik sabora Gordan Jandroković, javlja N1.

Gordan Jandroković je na pitanje je li HDZ izdao Franju Tuđmana, kako je prije par dana kazao Škoro, odgovorio: “To su ružne podvale nedostojne tih protukandidata, to su ljudi koji nikada u suštinu nisu razumjeli Tuđmanovu doktrinu. Danas to izgovaraju i čine to isključivo iz pokušaja političkih probitaka. Hrvatski narod prepoznat će tko su pravi nositelji Tuđmanovih ideja.”

“Bez Franje Tuđmana povijesni procesi ne bi se događali u korist hrvatskog naroda”, dodaje.

“HDZ je stranka dr. Franje Tuđmana, mi smo uvijek uz njegovu doktrinu, mi smo uvijek ovdje. Razumijemo njegov nauk, razumijemo sveobuhvatnost njegovih politika. Mnogi bi danas uzeli od Franje Tuđmana samo što im odgovara. Njegovo djelo toliko je veliko i preveliko za ove patuljke politike koji od toga pokušavaju profitirati”, naglasio je Jandroković nakon polaganja vijenca na grobu Franje Tuđmana.

Izvor: N1