fbpx

Dokumentarni film “Fenomen Bruno Gröning” – projekcija filma 26. siječnja u 14h u hotelu Kolovare

Prikazuje se u : nedjelju 26. siječnja 2020. u 14.00 sati u hotelu KOLOVARE u Zadru, ulica Bože Peričića 14. Ulaz na projekciju filma je slobodan, molimo za dobrovoljni prilog

Bruno Gröning je postao poznat 1949. godine zbog masovnih iscjeljenja u Njemačkoj. Njemu su hrlili ispaćeni, ratom dotučeni i otpisani ljudi, koji su se željeli osloboditi bolova i patnji i biti zdravi. Govorio im je „Ne postoji neiscjeljivo“ – „Bog je najveći liječnik“ i događala su se masovna iscjeljenja. Bolesni su ozdravljali, hromi su ponovo hodali, slijepi vide, gluhi čuju …..
Film objektivno prikazuje život i djelovanje Brune Gröninga, kao i dramatične događaje tog vremena i ide njegovim tragovima. Bruno Gröning je iza sebe ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj snazi. Danas kao i onda događaju se iscjeljenja čak i od tako zvanih neizlječivih bolesti.

07.12.2019. u Zagrebu na UPED-ovom kongresu (alternativne metode iscjeljivanja) na Zagrebačkom velesajmu u jednosatnom izlaganju predstavnika Kruga prijatelja Brune Gröninga o iscjeljenjima i zdravstvenim pomoćima u sadašnje vrijeme primjenom znanja koja nam je ostavio Bruno Gröning, prisustvovalo je preko 1.000 zainteresiranih. Dio njih je pristupio Krugu prijatelja Brune Gröninga. Krug prijatelja Brune Gröninga danas djeluje u preko 130 zemalja.

05.01.2020. predstavnici Kruga prijatelja su u Divadlo (kazalište) Kampa u Pragu bili pozvani i obrazložili su u razgovoru sa gosp. Duše K-om, glumcem i voditeljem tog događanja, koji je trajao dva sata i 55 min. pred zainteresiranim posjetiteljima djelovanje Kruga prijatelja Brune Gröninga, a petero iscjeljenih je svjedočilo svoja iscjeljenja. Najzanimljivije je to, da je čitav događaj snimljen i dostupan je na Yu-tubu na stranici Kruga prijatelja Brune Gröninga. U 10 dana (od 06.do16.01.2020.) ovaj snimak je imao preko 153.000 pregleda.