fbpx

IMOVINSKE KARTICE Bangoura: “Veliki igrači su svoje imovinske kartice ‘sredili’ odavno, sada padaju samo sitni kokošari”

Poduzetnik, bivši tv voditelj i predsjednik stranke Alternativa 101, Hamed Bangoura, komentirao je aferu s Imovinskim karticama HDZ-ovih ministara.

“Budimo realni. Veliki igrači su svoje imovinske kartice “sredili” odavno. Ovo sada padaju sitni kokošari koji su došli do malo moći i bahatosti, komentirao je Bangoura.

Smatra da oporbene stranke, predvođene SDP-om, nažalost nisu ništa bolje.

“Ne znam zašto likuje oporba. Pa oni nisu ništa bolji. S druge strane ministar Štromar je u čudu zbog afere u APN-u. Vjerujem da je. I ja bi bio kada bi shvatio koji kadar mi je vodio tako opipljivu stvar, a posebno ako DORH savjesno pročešlja rad te ustanove moglo bi se tamo naći puno lipih stvari. Tada će se sve preliti i na njegovo ministarstvo gdje, gle čuda, caruje njegova minorna stranka i to desetljećima. Zato da sam na mjestu nekih bivših članova poznatim po nikad pročešljanim aferama Gunja ili recimo bivšeg ministra tog resora, a sada najvjerodostojnijeg predsjednika te stranke s 0,1% potpore ne bi mirno spavao, porućuje Bangoura.