fbpx

NIJE ŠALA Nakon što je Gazda izjavio da teško živi, pokrenuta humanitarna akcija ‘Pomozimo Todorićevima’

Prije nekoliko dana Ivica Todorić požalio se medijima da njegova obitelj i on teško žive. Njegove riječi izazvale su poprilične reakcije kada se zna da je godinama bio jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj.

Kako piše Dalmacija danas, Jakša Bulić, predsjednik Udruge za nacionalni razvoj “Bili cvitak” najavio je humanitarnu akciju “Pomozimo Todorićevima”, koja će se održati u nedjelju 19. siječnja u Solinu. Iz udruge pozivaju sve građane dobre volje da doniraju hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

– Odlučili smo pokrenuti akciju “Pomozimo Todorićima” da se građani kao vjernici i katolici priključe akciji te da prikupimo potrepštine. U nedjelju 19. siječnja, sredstva će se prikupljati od 10 do 12 sati ispred pošte u Solinu – kazao je Jakša Bulić, predsjednik udruge.

Podsjetimo, upitan od strane novinara kako danas živi Ivica Todorić je izjavio:

“Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud’ sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju”, kazao je Todorić novinarki RTL-a.

Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

“To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi”, pojasnio je nekad najmoćniji Hrvat.

Bez sumnje da će im nakon humanitarne akcije biti lakše.