fbpx

ZATVOR NIJE ZA NJIH Horvatinčić na operaciji, Klemm ozljeđen u nesreći, Sanader se liječi, a i Vidošević nije najbolje

Tomislav Horvatinčić ne ide u zatvor. Otišao na hitnu operaciju u Njemačku. Josip Klemm je zasad izbjegao izdržavanje kazne zatvora ‘slučajnom’ prometnom nesrećom i naknadnim liječenjem. Ivo Sanader je već mjesecima na rehabilitaciji u toplicama radi operacije koljena umjesto u Remetnicu. A i Vidošević se u zadnje vrijeme ne osjeća najbolje, pa je za pretpostaviti da će se do okončanja suđenja za izvlačenje novca iz HGK teško razboljeti, piše portal Paraf.hr

U Hrvatskoj izgleda iza brave idu samo oni koji nemaju novca za potplatiti liječnike, suce i sve koji bi im mogli pomoći.

Potome Hrvatska sve više nalikuje Kolumbiji za vrijeme ozloglašenog krijumčara kokaina Pabla Escobara. Kako bi zadovoljio tamošnje pravosuđe, on je sam sebi dao izgraditi zatvor u rodnom gradu Medallinu te je okružen luksuznom u njemu služio kaznu za krijumčarenje kokaina.

Hrvatsko pravosuđe je u tom pogledu otišlo korak dalje. Osuđenici se naglo razboljevaju pred samo odsluženje kazne što im odgađa odlazak u zatvor ili poseban tretman kao u slučaju Ive Sanadera.

Njemu bi naime i sam Pablo mogao pozavidjeti. Kralj kokaina u svom zatvoru nije imao bazen te se za razliku od Sanadera koji se svakodnevno kupa u toplicama, nije mogao na taj način rekreirati.

Izvor: Paraf.hr