fbpx

OLAKŠAVANJE KRETANJA Podjela županije na četiri sektora?

Stožer civilne zaštite Zadarske županije je u dogovoru su Policijskom upravom zadarskom izradio prijedlog podjele županije u četiri sektora. O tome se trebaju očitovati lokalni načelnici stožera, izvijestio je načelnik županijskog Stožera, Šime Vicković.

Na području čitave Zadarske županije izdano je više od 9 tisuća propusnica, nešto manje od 8 tisuća odnosi se samo na grad Zadar. Kako bi se smanjio broj traženih propusnica, a i građanima olakšalo kretanje, Stožer civilne zaštite Zadarske županije je u dogovoru su Policijskom upravom zadarskom izradio prijedlog podjele županije u četiri sektora. O tome se trebaju očitovati lokalni načelnici stožera, izvijestio je načelnik županijskog Stožera, Šime Vicković:

Poanta tog svega je da se određenim sektorima ljudi mogu nesmetano kretati, tj. da im nije potrebna propusnica. Sektor koji smo izdvojili su gradovi i općine na otocima jer svaka osoba koja želi doći na otok treba prethodno dobiti odobrenje jedinice lokalne samouprave u koju želi doći.