fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: “Vjera mi ne dopušta da imam bilo što na bilo koji način sa ljudima koji su dio zajednice koja klijentelizmom i nepotizmom razara društvo i državu”

Povodom najave gašenja službenog telefona stožera za blagdane, oglasio se županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač priopćenjem za javnost koje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
Kao šte svi obavješteni putem službenih stranica županijskog stožera civilne zaštite usred pandemije Korona virusom gasi se službeni telefon stožera jer eto svi oni idu na blagdane. Prilikom sazivanja izvanredne sjednice Županijske skupštine s obzirom na situaciju traži se od nas razumijevanje da se sjednica održi elektronski, putem maila, apelira na zajedništvo u kriznim vremenima.

Iako je proces sazivanja i način održavanja sjednice formalno-pravno krajnje upitan mi smo s obzirom na situaciju bili kooperativni. Onda se od nas na sjednici koja je održana elektronskim putem zbog zabrane okupljanja i kretanja traži da priložimo potpise 1/3 vijećnika za naše prijedloge!?
Usvajaju se jedino prijedlozi i mjere koje je dnevni red stavio Longin a kojima je isključiva svrha alibi vladajućima a ne pomoć gospodarstvu i građanima.

Ova dva primjera jasno pokazuju o kakvim se ljudima radi, njima je jedino bitan vlastiti interes koji ostvaruju kroz sektu kojoj pripadaju nauštrb svih ostalih.

Nemamo mi s takvima što niti komunicirati a kamoli se dogovarati.

Ja osobno iz dva glavna razloga.

Vjera mi ne dopušta da imam bilo što na bilo koji način sa ljudima koji su dio zajednice koja klijentelizmom i nepotizmom razara društvo i državu, prepune lopova, kriminalaca i nasilnika .

I ne mogu bilo što zajedno raditi, pa čak ni u kriznim vremenima sa egocentričnim ljudima, labilnog morala, prepunih poroka od konzumacija droga do alkoholizma.

KRALJ MORONA
U žutoj zgradi pored mora
Stoluje kralj morona
Nad stolom iscijeđeno tijelo
To naš Bobi šmrće bijelo
Roba nije bila prva klasa
Promijenio je dobavljača
Nije Bobiju loša roba kriva
Za košmar što mu se zbiva
Ruši se njegova baza
Zbog plitkog mu gaza
Sluša šefa kako piva
Pleše kako on svira
Ovisi od Darijeva hira
Dosta mu je tog đira
Ego mu ne da mira
To ga teško frustrira
Ništa on ne kapira
Ostaje mu da se drogira

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić Bakrač