fbpx

PARLAMENTARNI IZBORI Pupić-Bakrač i Rubeša uz Stipu Petrinu, Bunja sa Škorom, a Žuvela sa Relkovićem

Najpoznatiji zadarski oporbenjaci, Marko Pupić-Bakrač i Ante Rubeša nisu htjeli na listu Stranke s imenom i prezimenom Ivice Relkovića. “Podržavamo nezavisne načelnike i gradonačelnike s te liste koji su doista puno napravili u borbi protiv HDZ-a, ali smatramo da Relković ima previše upliva, a irelevantan je politički faktor. Zato smo se pridružili listi Stipe Petrine, načelnika Primoštena koji je veteran antikorupcijske i borbe protiv HDZ-a na ovim prostorima”, kazao je Pupić Bakrač.

Pupić i Rubeša odbili su suradnju i sa MOST-om s kojim su ranije bili na izbornim listama. “Ne želimo imati posla s ljudima koji su se digli od stola s Hasanbegovićem i ostalim ljudima koji politiku grade na 1945. godini”, dodao je Pupić-Bakrač.

Sveučilišni profesor i bivši dožupan Đani Bunja, sve je bliže pristupu Škorionm Domovinskog pokretu. “Podržavam njegove ideje i u kontaktu smo”, potvrdio je Bunja.

Bivši HSLS-ovac Ivo Žuvela biti će na listi Stranke s imenom i prezimenom. “Ja ću na toj listi biti nezavisni, ali ostajem po političkom opredjeljenju liberal, pa će moje bivše stranačke kolege imati za koga glasti”, izjavio je Žuvela za portal 057info.