fbpx

KAZNENA PRIJAVA VOZAČU ZDENKA ZRILIĆA Poručio novinaru Domagoju Margetiću da će ga “bombom ukloniti iz Zadra”! (VIDEO)

U ponedjeljak u večernjim satima, novinar Domagoj Margetić je u I. policijskoj postaji u Zadru podnio kaznenu prijavu protiv vozača Zdenka Zrilića, Zorana Kasapa koji je prijetio Margetiću da će ga “bombom ukloniti iz Zadra” zbog njegovog istraživanja malverzacija oko izgradnje nove Poliklinike u Zadru. Margetić je istražujući slučaj zemljišta Živka Šarića otkrio puno veće malverzacije koje su se odvijale daleko od očiju javnosti, a u koje je uključen vrh zadarskog HDZ-a kao i pojedini poduzetnici, grupaciju koju građani nazivaju Kalmetinom mafijom.

Naime, Zoran Kasap, vozač Zdenka Zrilića nazvao je Živka Šarića te mu je višekratno ponovio ili da makne Domagoja Margetića iz Zadra, da prestane raditi na temi na kojoj radi, da prestane raditi istraživati ili će ga “bombom ukloniti iz Zadra”, kazao je novinar Margetić.

Zdenko Zrilić nije demantirao prijetnje svog vozača

Margetić je tražio očitovanje od Zdenka Zrilića koji je šef Zoranu Kasapu, da se očituje u pisanom obliku, da barem demantira da je Zoran Kasap u ime “organizacije” prijetio Margetiću ubojstvom i bacanjem bombe. S obzirom da Zdenko Zrilić nije demantirao prijetnje svog vozača, novinar Margetić je podnio kaznenu prijavu za prijetnje smrću. Margetić smatra da je Kasap prijetio u ime organizacije te u ime hijerarhije koja vodi od Zdenka Zrilića do Kalmete, bacanjem bombe i ubojstvom.

Novinar Domagoj Margetić je snimio razgovor sa Živkom Šarićem koji je potvrdio navedeno te koji će i sam biti pozvan kao svjedok prijetnji u policiju.

Video pogledajte u nastavku.