fbpx

KOLAKUŠIĆ PLENKOVIĆU: “Iskreno mi je žao što mi građani nisu dali priliku da Hrvatsku očistim od korova”

Nakon što ga je kao izbornog ‘prevaranta’ prozvao premijer Plenković, oglasio se europarlamentarac Mislav Kolakušić. On smatra da se nakon izbora ništa neće promijeniti.

“Iskreno mi je žao što građani nisu imali hrabrosti dati mi priliku da Hrvatsku očistim od korova. Na ovim izborima, nažalost, neće doći do apsolutno nikakvih promjena, dijelom zbog izbornog sustava, dijelom zbog toga što medijski promovirani treći putevi imaju samo jedan cilj, a to je prodati osvojene mandate HDZ/SDP-u, rekao je Kolakušić.

Otkrio je i na koga konkretno misli:

“MOST je dvije godine imao ministre policije i pravosuđa i nisu napravili apsolutno ništa korisno, a sličan scenarij slijedi i na predstojećim izborima. Građani, ukoliko uistinu žele promjene i kad požele promjene, morat će stati iza jednog čovjeka i dati mu priliku da uredi Hrvatsku, a ne rasipati glasove kao posljednjih 20 godina,” zaključio je Kolakušić.

Podsjetimo, Plenković je Kolakušića jutros u intervjuu na Hrvatskom radiju nazvao ‘izbornim prevarantom’ koji je otišao u Bruxelles i da za Hrvatsku više ne radi ništa.

Šef HDZ-a je naime rekao kako je na ovim izborima važno da se ne ponovi scenarij rasipanja glasova na desnici, pogotovo jer, dodao je, na ljevici više nema onih “balona, prevara poput Kolakušića” koji su poslije otišli u Bruxelles i Hrvatska ih više uopće ne zanima.


VEZANI ČLANCI

HDZ GUBI IZBORE ZBOG KORUPCIJE? Plenković u panici, napao čak i Kolakušića