fbpx

MARGETIĆ U OFF-u: Zdenko Zrilić nije demantirao povezanost s likvidacijom Vinka Žuljevića Klice (VIDEO)

Domagoj Margerić je i dalje u Zadru te istražuje organizaciju “Kalmetina mafija”. U današnjem videu na njegovom OFF YouTube kanalu dotakao se Zdenka Zrilića i njegove povezanosti sa pokojnim Vinkom Žuljevićem Klicom te njegovim novim saznanjima o njegovoj likvidaciji koje Margetić povezuje sa zadarskim podzemljem.

Margetić u svom videu navodi kako je sin Zdenka Zrilića bio na kamati kod Žuljevića Klice, te da je Klica osobno bio u Zadru u hotelu Bastion u kojem je prijetio zadarskoj skupini, pripadnicima “Kalmetine mafije”, među kojima se nalazi i Zdenko Zrilić. Margetić navodi kako je Zdenku Zriliću uputio nekoliko vrlo ozbiljnih pitanja na koja Zrilić nikad nije odgovorio.

Margetić tražio od Zrilića izjavu ili demantij navoda, Zrilić šuti

“Kako komentirate navode da ste sudjelovali u naručivanju likvidacije Vinka Žuljevića Klice? Kako komentirate navode da je likvidaciju Klice operativno naručio vaš vozač Zoki Kasap u Beogradu s pripadnicima obavještajnog podzemlja s kojima je poslovno povezan? Kako, gospodine Zrilić, komentirate navode da je motiv naručivanja likvidacije Klice u podjeli interesa na tajnim računima nakon raspada Hypo Grupe?” bila su pitanja koja je Margetić, kako kaže, poslao Zdenku Zriliću.

Margetić naglašava kako je i u porukama od 21. lipnja ove godine od Zdenka Zrilića tražio komentar na vezu njegovog sina sa Klicom; “Kako komentirate navode o povezanosti sa naručivanjem ubojstva Vinka Žuljevića Klice posebno s obzirom na to da je Vaš sin bio na kamati kod Klice te s obzirom na sukob s Klicom u Bastionu mjesec dana prije njegove likvidacije te obzirom na povezanost sa financijama preko Hypo grupe?, pitao je Margetić Zrilića.

Margetić je višekratno postavljao pitanja Zdenku Zriliću o informacijama sa kojima raspolaže. “U više navrata pokušao sam doći do Zdenka Zrilića da komentira ili da mi kaže da to nije istina. Da mi bar demantira informacije koje ga povezuju sa naručivanjem ubojstva Klice. Pokušao sam dobiti demantij da je njegov vozač 2014. – 2015. godine dolazio u Beograd i da je na tim sastancima dogovarano kako i kada da se likvidira Klica. Do dana snimanja videa Zdenko Zrilić nije demantirao navode i informacije o njegovoj povezanosti sa organiziranjem ubojstva Vinka Žuljevića Klice.”, rekao je Margetić.

“Koliko znam, zadarska policija saslušavala je pripadnike kriminalnog podzemlja u Zadru. Dvadesetak pripadnika zadarskog podzemlja bilo je a informativnim razgovorima u zadarskoj policiji i zadarska policija je obrađivala informacije vezano uz povezanost Zrilića, zadarskog podzemlja i ostalih sa naručivanjem likvidacije Vinka Žuljevića Klice, ali naravno kako ta ekipa u Zadru kontrolira sve, pa i policiju i DORH, ta istraga nije otišla predaleko i očito je došlo do zataškavanja. ” kaže Margetić.

Zdenko Zrilić šuti, a njegov vozač prijeti Margetiću ubojstvom

“Nije li čudno da Zdenko Zrilić na izričite novinarske upite da demantira povezanost sa naručivanjem ubojstva Vinka Žuljevića Klice to nije učinio. Nije odgovorio na novinarska pitanja. Zdenko Zrilić nije rekao da je to laž. Zdenko Zrilić šuti, a njegov vozač mi prijeti ubojstvom. Govori li to dovoljno o vjerodostojnosti ili nevjerodostojnosti informacija o povezanosti Zdenka Zrilića i te organizacije sa naručivanjem Klicinog ubojstva? Zašto Zdenko Zrilić do danas nije demantirao tu povezanost ostaje otvoreno, opasno neugodno i nezgodno pitanje za Kalmetinu organizaciju”, završio je Margetić.

Video pogledajte u nastavku.