fbpx

Ulovljen kradljivac slab na laptope i IT opremu

Muškarca od 36 godina zadarska policija sumnjiči za šest krađa računala i IT opreme. Iz jedne poslovnice ukrao je ukupno tri laptopa, a iz dvije zadarske pošte kabele, punjače, prijenosne baterije i drugu IT opremu. popisu ukradenih stvari dodana je i krađa bicikla.

Muškarca od 36 godina zadarska policija sumnjiči za šest krađa računala i IT opreme.

Pripisuje mu se da je ovaj ponedjeljak ukrao stolno računalo u Ulici 84. Gardijske brigade Termiti u Zadru, vrijedno oko tri tisuće kuna.U razdoblju od 01. do 17. srpnja, iz iste poslovnice otuđio još jednu jedinicu stolnog računala, vrijednosti oko tri tisuće kuna, a osumnjičen je da je i 22. srpnja iz iste poslovnice odnio još jedan laptop vrijedan oko tri tisuće kuna. Istog dana u Ulici 159. Brigade u Zadru ukrao je i bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka, vrijednosti oko 1.500,00 kuna.

U Šibenskoj ulici u Zadru 10. ožujka ove godine iz poštanskog ureda je odnio raznu tehničku opremu – USB kabel, punjače, prijenosne baterije i drugo, u vrijednosti oko dvije tisuće kuna. Popisu njegovih krađa dodana je i jedna od prošle godine, od 06. kolovoza također iz poštanskog ureda, ali u Ulici Stjepana Držislava u Zadru odakle je uzeo tehničku opremuu vrijednosti većoj od pet tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 36-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio šest krađa.