fbpx

KALMETA IM UKRAO TREĆINU PODVOŽNJAKA, ONI MU PLJEŠĆU

U Zemuniku Donjem nedavno je obilježen Dan općine. Održana je svečana sjednica koju je vodio predsjednik Općinskog vijeća Josip Krnčević, sada novi direktor Nasada. Na sjednici je naglašena važnost završetka podvožnjaka ispod Zračne luke Zadar čiji radovi se razvlače već godinama.

Osim župana Božidara Longina te državnog tajnika Josipa Bilavera, na sjednici je bila nezaobilazna HDZ-ova zastupnica Grozdana Perić čiji suprug nišani trudnice na odmoru u Gospiću kao i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta, glavni organizator koji vedri i oblači kada se radi o javnim investicijama u koje spadaju i investicije u podvožnjak ispod Zračne luke Zadar.

Božidar Kalmeta je na svečanoj sednici održao govor u svom stilu pun praznih priča i motivacijskih fraza, a prisutni su mu sa oduševljenjem pljeskali. Pljeskali su mu kao da su zaboravili koliko se dugo razvlače radovi oko podvožnjaka ispod Zračne luke Zadar. Pljeskali su mu kao da neznaju da se radovi razvlače kako bi se izvlačio novac, po već poznatoj šabloni HDZ-ovaca predvođenih Božidarom Kalmetom.

Svaka javna investicija njima je berba novca, a narod im još i plješće. Trećina investicije izvučena je kroz već poznate sheme, radovi se razvlače do maksimuma, a narod i dalje plješće.

I na kraju, tko može reći da Kalmeta nije “graditelj”?