fbpx

Još jedan napad na dom novinara Domagoja Margetića: Zgrada u kojoj živi polivena fekalijama, u hodniku je netko ostavio – svinjsku glavu

Dom novinara Domagoja Margetića ponovno je napadnut osam mjeseci nakon posljednjeg napada. I ovog puta netko je hodnik ispred Margetićeva stana zalio fekalijama, a ovoga je nepoznati počinitelj ostavio i – svinjsku glavu.

Tijekom noći s ponedjeljka na utorak na ulaz u zgradu u kojoj živi novinar Domagoj Margetić, samo nekoliko metara od vrata njegova stana, netko je bacio gomilu fekalija, slično kao i u travnju kada je nepoznati muškarac lupao Margetiću na vrata i prijetio da će ga ubiti, a zatim polio vrata od stana kantom fekalija. Ovoga puta u hodniku je ostavljena i – svinjska glava.

”U zgradi nema to kome biti poruka nego meni, posebno jer se sličan napad na moj stan dogodio i prije oko pola godine. Policija niti tad nije poduzela ništa, a na napad nije reagiralo niti Hrvatsko novinarsko društvo. Pa se, evo, ponovilo”, napisao je na svom Facebooku Margetić.