fbpx round image on layout top

Ispred hotela Bastion pretučen bivši državni tajnik?

3. veljače 2018. by urednik divider image

Kako je već objavio portal ZDnews.hr u hotelu Bastion fizički je napadnut bivši državni tajnik. Prema našim još nepotvrđenim informacijama, napad je organiziran od strane velikog investitora koji je navodno izreketaren i na kraju prevaren od strane istog.

Kako piše portal ZDnews.hr, bivši državni tajnik fizički je napadnut, a prema izjavama očevidaca, napad se odvio ispred hotela Bastion. Naime, prema izjavama ljudi koji su bili upućeni u događaje proteklog vikenda, bivši državni tajnik pretučen je u spomenutom hotelu, a formalni vlasnik hotela odveden je ispred hotela te nije sudjelovao u spomenutom incidentu.

U policiji za sada ne raspolažu s nikakvim informacijama o spomenutom incidentu. Ipak, unatoč tome što incident nije prijavljen, jedan od očevidaca za portal ZDnews.hr kazao je kako su za vrijeme navedenog događaja ispred hotela Bastion bila parkirana tri crna Audija, a nakon “odrađenog posla” brzo su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Navedeni fizički napad, navodno je samo upozorenje bivšem državnom tajniku.

NAJNOVIJE – Prema najnovijim saznanjima, napadnuti državni tajnik nije podnio prijavu policiji već se za zaštitu obratio privatno, lokalnim skupinama u Zadru i okolici, u nadi da će ga zaštiti od budućih napada. Prema našim saznanjima, molba je odbijena.

ZDdanas


MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Zdravko Livaković reketari investitore!PROTIV ORGRANIZIRANOG...

Zadarski blok oglasio se priopćenjem u kojem poziva na prosvjed protiv...

read more

AKCIJA MLADIH Hdz-ova...

Povodom prijedloga za izradu prostornog plana za uvalu Bregdetti oglasila se...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom izrade urbanističkog plana Vitrenjak II oglasio se županijski...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr